Ați spus DA lucrării de învățător. Sunteți dispus să vă aventurați în domenii noi pentru a-i ajuta pe copii să dobândească mai multă cunoștință despre Domnul. Doriți să slujiți ca suplinitor, dar nu sunteți sigur cum să vă pregătiți pentru lecție.

Punând câteva întrebări dinainte și studiind ghidul învățătorului, veți fi mai bine pregătiți pentru experiența de predare. Domnul este ajutorul nostru. El ne dă înțelepciune și putere atunci când Îl chemăm să ne vină în ajutor.

Manualul învățătorului

Aceste materiale didactice au fost proiectate pentru a vă ajuta în provocarea de a preda copiilor. Știm că nu aveți foarte mult timp la dispoziție și din moment ce nu putem să reducem timpul de care aveți nevoie pentru studiu biblic și pregătirea lecțiilor propriu-zise, noi putem să facilităm obținerea lucrurilor de care aveți nevoie. Vă putem oferi de asemenea un ghid al învățătorului, care să vă ajute să vă dați seama dintr-o privire ce urmează să faceți.  Include și răspunsurile pentru manualul elevului in spatele manualului.

Manualul elevului

Aceste manuale sunt în culori și corespunde și ajute la predarea lecții.  Include o fișa de luat acasă cu activități și întrebări pentru fiecare zi.  Aceasta fișa pregătește elevi pentru lecția care urmează.  Include și două fișe de completat împreuna cu lecția.

Pachetul vizual

Unii din aceste serie de 12 manuale au și pachete vizuale disponibile. Ele include hărți, flanelograf, imagini și alte lucruri vizuale și activități (câteva resurse sunt în Engleza)

Descarcă Programa pentru Școala Duminicală

Descarcă Curicula elevilor (exemplar)