Străinul are un mesaj pentru persoana care nu știe nimic despre cea mai vândută carte din lume–Biblia, și pentru cei care vor să știe mai mult.

A fost numită „cea mai greșit înțeleasa carte din istorie.”

S-au purtat războaie în numele ei, scandaluri s-au precipitat din cauza ei, politica a fost modelată şi remodelată la cuvântul ei. Teologii au apărat-o dar au şi ponegrit-o. Scepticii au făcut la fel. Dacă ești un reprezentant obișnuit al rasei umane, ai fost deseori uimit de toată tevatura pe seama Bibliei. Dar rămâne o întrebare: „Ce spunea ea cu adevărat?”

Aceasta este o carte care explică cele mai importante teme din Biblie într-un mod clar şi logic. Fără să se concentreze pe o singură parte – pierzând din vedere întregul – autorul leagă laolaltă într-un mod cronologic întregul text ca o mare dramă universală, privind evenimentele din perspectiva celor care au experimentat scrierea istoriei. Rezultatele sunt uneori comice, alteori înspăimântătoare – dar întotdeauna în acord cu ce spune textul.

Când veţi termina de citit această carte, s-ar putea să vă descoperiți crezând „Cartea” mai mult ca niciodată. Sau este posibil să alegeți să nu o credeţi. Abordarea obiectivă a autorului lasă această decizie la latitudinea fiecăruia.

Pentru mai multe resurse, vizitați pagină http://www.goodseed.com/the-stranger-on-the-road-to-emmaus.html#transalations, sau scrieți un mesaj la mrummey@abwe.cc.

Comenzi
Puteți folosi acest formular pentru a ne trimite cererile dvs. cu privire la studiile publicate pe site-ul nostru. În câmpul ”Detalii” ne puteți lăsa comanda dvs. (adresa de livrare, studiul solicitat, număr exemplare etc.)
Străinul pe drumul spre Emaus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *